Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Haemme järjestötoiminnan asiantuntijaa Helsinkiin

4.5.2022

Parkinsonliitto ry on valtakunnallinen liikehäiriösairaiden ja heidän läheistensä etujärjestö. Liitto toimii Parkinsonin tautia, essentiaalista vapinaa, dystoniaa, Huntingtonin tautia, epätyypillisiä parkinsonismi-sairauksia ja muita liikehäiriösairauksia sairastavien ja heidän läheistensä hyväksi. Työtä tehdään yhteistyössä jäsenyhdistysten ja niissä toimivien vapaaehtoisten kanssa.

Etsimme työyhteisöömme Helsingin aluetoimistoon järjestötoiminnan asiantuntijaa vastaamaan Etelä-Suomen järjestötoiminnasta sekä kehittämään valtakunnallisen järjestötiimin jäsenenä liiton järjestötoimintaa. Tehtäviin kuuluu yhdistysten tukemista, vapaaehtoisten koordinointia ja kouluttamista, edunvalvonta- ja vaikuttamistyötä sekä liiton liikunta- ja kokemustoiminnan kehittämistä ja koordinointia. Tehtävään kuuluu myös viestintätehtäviä yhdessä viestintätiimin kanssa, kuten lehtiartikkelien kirjoittamista sekä sisällöntuotantoa kotisivuille ja sosiaalisen median kanaviin. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista.

Valinnassa painotamme yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Tehtävien hoitamisessa on eduksi järjestötoiminnan tuntemus, aiempi kokemus viestintätehtävistä tai viestintäalan koulutus sekä ruotsin kielen taito. Emme edellytä liikunta-alan tutkintoa, vaan ensisijaisesti kiinnostusta soveltavaan liikuntaan ja terveyttä ja hyvinvointia edistävän liikunnan teemoihin sekä halua koordinoida liikuntaan liittyvää vapaaehtoistyötä ja toimintaa. Liikuntatoimintamme sisältää mm. liikunta-aiheisiin tapahtumiin osallistumista, kohderyhmän aktivointia, koulutusten järjestämistä, kyselyn tekoa ja liikunta-aiheisten juttujen kirjoittamista viestintäkanaviimme.

Työ on vakinainen, työaika 37,5 h/vko, palkkaus ja työehdot noudattavat sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, vaativuusluokka 5, työssä on 6 kk koeaika. Etätyöpäivät ovat mahdollisia. Tarjoamme työpaikan iloisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä, jossa teemme työtä suurella sydämellä ihmisten parissa. Arvomme: asiantuntemus, osallisuus ja inhimillisyys ohjaavat päivittäistä työtämme. Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Pyydämme sinua lähettämään 22.5.2022 mennessä vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen rekry@parkinson.fi sekä minuutin mittaisen esittelyvideon toiminnanjohtaja Anne Taululle joko WhatsAppin kautta puh: 040 512 2352 tai sähköpostitse: anne.taulu@parkinson.fi. Haastattelu (sisältäen kirjallisen tehtävän paikan päällä) toteutetaan maanantaina 6.6. klo 12-16 välillä, joten varaathan ajan jo kalenteriisi!

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anne Taulu, puh: 040 512 2352
Puhelinajat: tiistai 10.5. klo 11-12, tiistai 17.5. klo 11-12 ja torstai 19.5. klo 11-12

Jaa