Etsimme Parkinson-liittoon viestintävastaavaa pitkäaikaisen viestintävastaavamme jäädessä eläkkeelle.

Suomen Parkinson-liitto ry on valtakunnallinen liikehäiriösairauksia edustava potilasjärjestö. Liitto tekee työtä Parkinsonin tautia, dystoniaa, Huntingtonin tautia ja muita liikehäiriösairauksia sairastavien ja heidän läheistensä hyvinvoinnin parantamiseksi.

Tietoa ja tietoisuutta liikehäiriösairauksista lisäämällä liitto vahvistaa sairastuneiden ja heidän läheistensä ääntä Suomessa ja kansainvälisesti.

Julkaisemme 4 kertaa vuodessa ilmestyvää Parkinson-postia-aikakauslehteä ja tuotamme opasmateriaalia ja verkkosivusisältöjä. Olemme mukana myös sosiaalisessa mediassa.

Viestintävastaavan työhön kuuluvat monipuoliset viestintätehtävät: kehittäminen, suunnittelu, viestintäsisältöjen tuottaminen ja valtakunnallisen jäsenlehden toimittaminen. 

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta monipuolisesta viestintätyöstä, soveltuvaa korkeakoulututkintoa, sujuvaa suomen kielen taitoa, hyviä yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta. Työtehtävän hoitaminen edellyttää nykyaikaisten viestintävälineiden hallintaa ja innovointikykyä sekä ajoittain paineensietokykyä. Englannin ja ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ja mahdollisuuden työssä kehittymiseen. Työpisteesi sijaitsee liiton keskustoimistossa Turun Hirvensalossa. Palkkaus ja työehdot sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaisesti, voit esittää myös oman palkkatoiveesi. Työsuhde alkaa viimeistään 1.11.2018. Toimita hakemuksesi, ansioluettelosi ja laatimasi näyteartikkeli viimeistään 12.8.2018 2018 mennessä info@parkinson.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat toiminnanjohtaja Hanna Mattila, hanna.mattila@parkinson.fi. Vastaan puhelintiedusteluihin 21.6. klo 10.00 - 11.00, 16.7. klo 10.00 - 12.00 ja 3.8.2018 klo 10.00 - 15.00 numerossa 040 512 2352.

 

 

Jaa artikkeli