Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Haemme järjestöassistenttia Turkuun

1.6.2022

Parkinsonliitto etsii järjestöassistenttia ajalle 1.9.2022–31.8.2023.

Järjestöassistentti on osa STEA-rahoitteista Paikka auki -ohjelmaa. STEAn Paikka auki -rahoitusohjelman mukaan sinun tulee olla:
työtön
alle 29-vuotias, voit olla myös osatyökykyinen tai
yli 30-vuotias ja osatyökykyinen

Työtehtäviin kuuluu järjestötoiminnan avustavat tehtävät sekä mahdollisesti myös viestintään liittyviä tehtäviä. Myös osallistuminen erilaisten tapahtumien järjestämiseen ja yleiset toimistotyöt kuuluvat toimenkuvaan.

Edellytämme sinulta hyvää suomen kielen taitoa ja tietoteknisiä taitoja. Kokemus järjestötoiminnasta ja soveltuva koulutus ovat eduksi tehtävien hoitamisessa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja sitoutumista työtehtäviin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työkokemuksen järjestötoiminnan eri tehtävistä ja mahdollisuuden kehittää omia työelämävalmiuksiasi. Saat työsuhteesi ajaksi oman ohjaajan ja mentorin, joka avustaa jatkokoulutus- tai työpaikan etsimisessä.

Työaika on 37,5 tuntia viikossa, osatyökykyisellä sopimuksen mukaan. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Toimipaikkana on liiton keskustoimisto osoitteessa Käsityöläiskatu 4 a 3 krs, 20100 Turku.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 8.8.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen rekry@parkinson.fi ”järjestöassistentti”.

Tietoa liiton toiminnasta: www.parkinson.fi. Lisätietoja tehtävästä saat toiminnanjohtaja Anne Taululta, p. 040 5122 352. Puhelinajat: keskiviikkona 22.6. klo 10-14 ja keskiviikkona 3.8. klo 10-14.

Jaa

Lue myös