Parkinsonliitto hakee järjestösuunnittelijaa Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen maakuntien alueelle. Toimipiste sijaitsee Tampereen keskustassa.
Parkinsonliitto ry on eri liikehäiriösairauksia sairastavien ja heidän läheistensä valtakunnallinen etujärjestö. Liiton keskustoimisto sijaitsee Turussa ja aluetoimistot Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella.

Järjestösuunnittelijan tehtävänä on liiton yhdistys- ja vapaaehtoistoiminnan tukeminen ja kehittäminen, liikehäiriösairauksia sairastavien ja heidän läheistensä ohjaus ja neuvonta sekä verkosto- ja vaikuttamistyö.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulutason koulutusta, hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa sekä kokemusta järjestötyöstä. Arvostamme erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta, joustavuutta ja sitoutumista työtehtäviin. Työ sisältää yksintyöskentelyä, matkustamista ja ajoittain ilta- ja lauantaityötä.

Palkkaus on sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen. Työsuhde alkaa viimeistään 1.3.2020. Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn liikehäiriösairauksia sairastavien ja heidän läheistensä parissa.

Puhelintiedustelut 19.12. klo 9-11 ja 8.1. klo 10 – 15, p. 040 512 2352.
Hakemukset ja CV:t viimeistään 15.1.2020 mennessä otsikolla ”järjestösuunnittelija Tampere” rekry@parkinson.fi.

 

 

 

 

Jaa artikkeli