Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Haemme järjestötoiminnan asiantuntijaa Ouluun

4.5.2022

Parkinsonliitto ry on valtakunnallinen liikehäiriösairaiden ja heidän läheistensä etujärjestö. Liitto toimii Parkinsonin tautia, essentiaalista vapinaa, dystoniaa, Huntingtonin tautia, epätyypillisiä parkinsonismi-sairauksia ja muita liikehäiriösairauksia sairastavien ja heidän läheistensä hyväksi. Työtä tehdään yhteistyössä jäsenyhdistysten ja niissä toimivien vapaaehtoisten kanssa.

Etsimme työyhteisöömme Oulun aluetoimistoon järjestötoiminnan asiantuntijaa vastaamaan Pohjois-Suomen järjestötoiminnasta sekä kehittämään valtakunnallisen järjestötiimin jäsenenä liiton järjestötoimintaa. Tehtäviin kuuluu yhdistysten tukemista, vapaaehtoisten koordinointia ja kouluttamista, edunvalvonta- ja vaikuttamistyötä, viestintää sekä liiton harvinaisten sairauksien kokonaisuus yhteistyössä järjestötiimin kanssa.

Liittomme harvinaisten sairauksien kokonaisuus on verkostoyhteistyötä, harvinaisyhdistyksissä toimivien vapaaehtoistoimijoiden tukemista, tapahtumiin osallistumista sekä harvinaisiin sairauksiin liittyvien tekstien kirjoittamista. Jotkut tapahtumat ovat englanninkielisiä. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista.

Valinnassa painotamme yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeisyyttä sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Toivomme, että olet taustakoulutukseltasi sairaanhoitaja tai lähihoitaja, jolla on kiinnostusta mielen hyvinvointiin liittyviin teemoihin ja mahdollisesti kokemusta liikehäiriösairauksista, mutta myös muut koulutukset soveltuvat tehtävään. Hyvät tietotekniset taidot sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito ovat tärkeitä taitoja. Aiempi työkokemus ja järjestötoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Työ on vakinainen, työaika 37,5 h/vko, palkkaus ja työehdot noudattavat sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, vaativuusluokka 5, työssä on 6 kk koeaika. Etätyöpäivät ovat mahdollisia. Tarjoamme työpaikan iloisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä, jossa teemme työtä suurella sydämellä ihmisten parissa. Arvomme: asiantuntemus, osallisuus ja inhimillisyys ohjaavat päivittäistä työtämme. Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Pyydämme sinua lähettämään 22.5.2022 mennessä vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen rekry@parkinson.fi sekä minuutin mittaisen esittelyvideon toiminnanjohtaja Anne Taululle joko WhatsAppin kautta puh: 040 512 2352 tai sähköpostitse: anne.taulu@parkinson.fi. Haastattelu toteutetaan tiistaina 7.6. klo 8.30-12.30 välillä, joten varaathan ajan jo kalenteriisi!

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anne Taulu, puh: 040 512 2352
Puhelinajat: tiistai 10.5. klo 11-12, tiistai 17.5. klo 11-12 ja torstai 19.5. klo 11-12

Jaa