Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Haemme toiminnanjohtajaa

3.6.2021

Haluatko tehdä merkityksellistä ja arvokasta työtä liikehäiriösairaiden ja heidän läheistensä parissa?

Parkinsonliitto ry etsii toiminnanjohtajaa, nykyisen toiminnanjohtajamme siirtyessä loppusyksystä eläkkeelle.

Arvostamme erityisesti kokemusta ihmisläheisestä johtamisesta, talousosaamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Hyvä ruotsin ja englannin kielen taito ovat eduksi. Työ on monipuolista hallinnollisista tehtävistä johtamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Lisätietoja: www.parkinson.fi, toiminnanjohtaja Hanna Mattila, hanna.mattila@parkinson.fi ja p. 040 5122 352 tai puheenjohtaja Markku Partinen, p. 050 560 4999. Puhelintiedustelut mielellään 2.8. tai 9.8. klo 10–15. Hakemukset CV:n kera rekry@parkinson.fi 31.8.2021 klo 15 mennessä.

Parkinsonliitto ry on liikehäiriösairaiden heidän läheistensä valtakunnallinen etujärjestö. Liitto tekee työtä parantaakseen Parkinsonin tautia, essentiaalista vapinaa, erilaisia dystonioita, Huntingtonin tautia ja muita harvinaisia liikehäiriösairauksia sairastavien ja heidän läheistensä hyvän elämän edellytyksiä. Työntekijöitä liitossamme on 15 ja keskustoimistomme sijaitsee Turun keskustassa.

Jaa