Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Itsemyötätunto hyvinvoinnin ja jaksamisen kulmakivenä -webinaari

9.11.2021

Aika: 3.12 klo 13.30-15, puhujana Ronnie Grandell

Itsemyötätunnolla tarkoitetaan kykyä kohdella itseään kuin toista henkilöä kenestä välittää, erityisesti vaikeina hetkinä kuten virheen tai vastoinkäymisen sattuessa tai kiireen yhteydessä. Tämän taidon harjaannuttaminen on tutkimusten mukaan oiva tapa vähentää stressiä, lisätä elämäntyytyväisyyden kokemusta ja vahvistaa henkistä sinnikkyyttä muutostilanteissa.

– Mitä itsemyötätunto on ja milloin se voi olla hyödyllistä minulle?
– Miten voin vahvistaa itsemyötätunnon taitoa itsessäni?
– Miten käytän tätä taitoa arjessa esimerkiksi itsekritiikin tai huoliajatusten iskiessä?

Ronnie Grandell on työterveyspsykologi, sertifioitu executive coach ja tietokirjailija, joka on erikoistunut itsemyötätuntoon ja myötätuntokeskeiseen terapiaan perustaja Paul Gilbertin johdolla Englannissa. Hän on kirjoittanut ensimmäisen suomalaisen teoksen aiheesta, nimeltään Itsemyötätunto ja jatkoteoksen tälle nimeltä Irti itsekritiikistä. Päivätyökseen Ronnie työskentelee työterveyspsykologina ja lyhytterapeuttina Mehiläisessä Turussa. Lisäksi Ronnie kouluttaa ja valmentaa ammattilaisia sekä laajempaa yleisöä itsemyötätunnosta ja myötätuntokeskeisestä psykoterapiasta.

Webinaari on tarkoitettu kaikille Parkinsonliiton ja jäsenyhdistysten vapaaehtoisille sekä kaikille muille aiheesta kiinnostuneille. Webinaari järjestetään Teams-alustalla verkossa.

Pääset osallistumaan alla olevasta linkistä. Ei ennakkoilmoittautumista.
https://bit.ly/31qTNXn

Jaa