Parkinsonliitto on käynnistänyt kolmevuotisen Essi-hankeen (essentiaalisen vapinan kanssa sinuiksi), joka tarjoaa etenkin työikäisille essentiaalista vapinaa sairastaville tietoa, voimavaroja ja vertaistukea. Palveluiden kehittämistä varten keräämme lisätietoja sairastavien kokemuksista ja tuen tarpeista. Voit auttaa osallistumalla - alla tarkempia tietoja.

Kerro kokemuksistasi elämästä essentiaalisen vapinan kanssa! Käy tutustumassa vaihtoehtoihin:

https://my.surveypal.com/Essi-hanke-vapaaehtoiset

Voit jättää yhteystietosi Essi-hanketta varten, jos sairastat essentiaalista vapinaa ja haluat olla apuna Essi-hankkeessa sinulle sopivin tavoin ja aikatauluin. Essi-hanke (v.2020-2023) tarjoaa tietoa, voimavaroja ja vertaistukea erityisesti työikäisille essentiaalista vapinaa sairastavaville.  Tarvitsemme tietoa ja kokemustietoa essentiaalisesta vapinasta ja sen kanssa elämisestä. Juuri sinun kokemuksesi on tärkeä.

Jättämällä henkilö- ja yhteystietosi hyväksyt niiden säilytyksen ja käytön Essi-hankkeen aikana (v.2020-2023). Tietoja säilytetään salasanan takana ja käytetään Essi-hankkeen yhteydenottoihin. Vastaaminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Haluatko haastateltavaksi essentiaalisen vapinan kanssa elämisestä?  Varaa haastatteluaika tästä:

https://doodle.com/poll/2beax9sswrd6gvue

Haastattelut tehdään puhelimitse tai Teamsissä. Voit myös ehdottaa sinulle sopivaa aikaa (kso. yhteystiedot alla).

Tulossa Teams-ryhmäkeskustelu essentiaalista vapinaa sairastavien kanssa kesäkuussa:

Essentiaalista vapinaa sairastavien kesken järjestetään yhteinen Teams-ryhmäkeskustelu kesäkuussa. Liity essentiaalinen vapina –facebook-ryhmään ja pysy ajan tasalla. Tiedotamme myös Parkinsonliiton facebook- ja nettisivuilla tulevista tapahtumista.  

 

Lisätietoja:

Marjo Lehtinen
Essi-hankkeen suunnittelija, Parkinsonliitto 
marjo.lehtinen@parkinson.fi
puh. 044 757 8967 
facebook: Marjo Essi Parkinsonliitto

Jaa artikkeli