Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Liiton puheenjohtaja- ja sihteeripäivät 8.-9.10.2021

1.9.2021

Järjestämme jäsenyhdistysten puheenjohtaja- ja sihteeripäivät 8.-9.10. Tampereen kupeessa Kangasalla Ilkon Kurssikeskuksessa osoitteessa Ilkontie 8-10, 36220 Kangasala.

Päivillä tapaat toisten yhdistysten vastuuhenkilöitä ja kuulet, miten poikkeusaika on sujunut muissa yhdistyksissä. Muita käsiteltäviä aiheita ovat yhdistysten tulevaisuus, uudistunut yhdistysten STEA-avustuksen haku ja keskustelua liiton nimestä. Tilaisuuden avaa pian eläkkeelle siirtyvä toiminnanjohtaja Hanna Mattila.

Päivien omavastuuosuus on 20€/osallistuja, jokainen yhdistys voi lähettää kaksi osallistujaa omavastuuhintaan (mieluiten puheenjohtaja ja/tai sihteeri). Lisäosallistujat 107,6€/hlö. Sisältää majoituksen kahden hengen huoneissa, ruokailut ja ohjelman. Yhden hengen huoneesta lisämaksu 17 €. Matkakustannuksiin kannattaa kysyä tukea omalta yhdistykseltä. Seuraamme viranomaisohjeita kokoontumisten suhteen ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista.

Päivien ohjelma alla. Ilmoittautuminen 14.9. mennessä tästä linkistä: https://link.webropol.com/ep/pjsihteeri21tre

Jaa