Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

MTLH tiedottaa tuetuista lomista

9.12.2021

Osa lomakohteista on ottanut käyttöön koronapassin tuetuilla lomilla. Linjaus koskee yli 16-vuotiaita lomalaisia. Koronapassi on käytössä lomakohteissa, joiden alueella on voimassa koronarajoituksia. Passi tarkistetaan lomalle saapuessa.

Lomakohteet tiedottavat lomalaisia asiasta tarkemmin ennen loman alkua. Lisätietoa koronapassin käytöstä voi tiedustella suoraan lomakohteesta. Lue lisää koronapassista STM:n verkkosivuilta.

Lomakohteissa noudatetaan viranomaisten ohjeita ja määräyksiä. MTLH suosittelee vahvasti kasvomaskin käyttämistä. Järjestämme kaikille lomalaisille maskit lomakohteissa (4 kpl/pv). Suositus koskee ensisijaisesti yli 12-vuotiaita. Noudata turvavälejä, pese käsiä usein ja yski hihaan. Lomalle ei saa osallistua flunssaoireisena. Peruuta loma, jos sairastut. Voit peruuttaa loman ottamalla yhteyttä MTLH:n asiakaspalveluun p. 010 2193 460 (avoinna arkisin klo 9–13) tai lomat@mtlh.fi.

Lisätietoja: www.mtlh.fi

Tuetut lomat liikehäiriösairauksia sairastaville ja heidän läheisilleen

Maaseudun Terveys- ja lomahuolto ry (MTLH) järjestää yhteistyössä Parkinsonliiton kanssa tuettuja lomia eri liikehäiriösairauksia sairastaville ja heidän läheisilleen. Tutustu liikehäiriösairaiden lomatarjontaan MTLH:n kotisivuilla.

Jaa