Muistipuisto

Tänään verkossa julkaistaan Muistipuisto®-palvelu. Se on maksuton palvelu kaikille, jotka arvostavat aivojensa hyvinvointia ja haluavat pitää huolta aivoterveydestään. Helppokäyttöinen Muistipuisto johdattaa pienin ja toistuvin teoin kohti aivoterveellisempää elämää.

Muistipuisto yhdistää monipuolisen tiedon ja innostavan tekemisen ainutkertaisella, käyttäjilleen iloa tuottavalla tavalla. Helppokäyttöisessä ja graafisesti selkeässä ympäristössä voi treenata aivoja, jumpata, muistella, rentoutua ja napata talteen aivoterveelliset ruokareseptit.

Muistipuisto sopii muistisairaiden henkilöiden ja läheisten lisäksi kaikille aivoterveydestään kiinnostuneille ikääntyville henkilöille. Voidakseen hyvin aivot tarvitsevat sopivassa suhteessa mielihyvää, haasteita ja palautumista. Näitä kaikkia löytyy Muistipuistossa.

Muistipuiston ovat kehittäneet yhdessä Muistiliitto ja Miina Sillanpään Säätiö. Mutta kaikkein tärkeimpiä kehittäjiä ovat ne eri puolilla Suomea asuvat testikäyttäjät, joiden havaintojen, toiveiden ja kommenttien perusteella palvelu on räätälöity vastaamaan juuri niihin aitoihin arjen tarpeisiin.

Tervetuloa treenaamaan hoksottimia osoitteessa www.muistipuisto.fi!

Lähde: Muistiliiton tiedote

Jaa artikkeli