Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Nyt haetaan osallistujia testaamaan uutta lomailutapaa!

6.9.2021

Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry järjestää Parkinsonliiton kohderyhmille tarkoitetun tuetun loman, jossa pilotoidaan perinteisen ja virtuaalisesti ohjatun loman yhdistelmää. Loma on suunnattu liikehäiriösairauksia sairastaville aikuisille ja heidän läheisilleen.
Luvassa on monipuolista, hyvinvointia tukevaa ohjelmaa, hyvää ruokaa ja vertaistuokioita. Digirespa auttaa lomalaisia virittäytymään lomatunnelmaan. Konseptia kehitetään palautteen perusteella.
Tämän Voimaa vertaisuudesta -loman aikataulu on seuraava:
16.-19.11.2021 (Kylpylähotelli Peurunka)
8.-9.12.2021 (virtuaalisesti kotona ja lähiympäristössä)
Lomalainen maksaa virtuaaliloman omavastuuosuuden, joka on jokaiselta aikuiselta 20 €/lomakohteessa vietetty vrk. Tällä lomalla omavastuuosuus on yhteensä 60 €/aikuinen. Lomailija maksaa itse matkakulunsa lomakohteeseen.
Mitä osallistuminen vaatii?
Lomalle osallistumiseen tarvitset älylaitteen (suosittelemme ensisijaisesti tietokonetta tai tablettia, tarvittaessa myös puhelin käy), toimivan internet-yhteyden, valmiuden videoyhteyteen sekä sähköpostiosoitteen.
Huom! Viimeinen hakupäivä on 3.10. Hae lomalle täyttämällä hakemus sähköisesti osoitteessa www.mtlh.fi > hae lomaa >jätä hakemus
Lisätietoja: liisa.moilanen@mtlh.fi

Jaa

Asiasanat: