Paikka auki Parkinsonliitossa nuorelle/osatyökykyiselle järjestöassistentille

Parkinsonliitto etsii järjestöassistenttia ajalle 1.9.2020–31.8.2021.

STEAn Paikka auki -rahoitusohjelman mukaan sinun tulee olla:

  • työtön
  • alle 29-vuotias, voit olla myös osatyökykyinen tai
  • yli 30-vuotias, osatyökykyinen

 

Työtehtäviin kuuluu erityisesti avustavat viestintätehtävät kuten lehden toimitustyössä avustaminen sekä videoiden ja kuvien editoiminen. Myös osallistuminen erilaisten tapahtumien järjestämiseen ja yleiset toimistotyöt kuuluvat toimenkuvaan.

Edellytämme sinulta hyvää suomen kielen taitoa ja tietoteknisiä taitoja. Kokemus järjestötoiminnasta ja soveltuva koulutus ovat eduksi tehtävien hoitamisessa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja sitoutumista työtehtäviin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työkokemuksen viestinnän ja järjestötoiminnan eri tehtävistä ja mahdollisuuden kehittää omia työelämävalmiuksiasi. Saat työsuhteesi ajaksi oman ohjaajan ja mentorin, joka avustaa jatkokoulutus- tai työpaikan etsimisessä.

Työaika on 37,5 tuntia viikossa, osatyökykyisellä sopimuksen mukaan. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Toimipaikkana on liiton esteetön keskustoimisto Turun Hirvensalossa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 10.8.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen rekry@parkinson.fi ”järjestöassistentti”.

Tietoa liiton toiminnastamme: www.parkinson.fi. Lisätietoja tehtävästä saat toiminnanjohtaja Hanna Mattila, p. 040 5122 352 maanantaina 3.8. klo 9 - 15.

                                                                                            

Jaa artikkeli