Suomen Parkinson-liitto ry Liitto etsii nuorta henkilöä järjestöassistentiksi kokoaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2017–31.7.2018. Palkattavan tulee olla alle 29-vuotias työtön pitkäaikaissairas tai vammainen nuori.

Parkinson-liitto on valtakunnallinen kansanterveys- ja vammaisjärjestö ja työskentelee Parkinsonin tautia, dystoniaa, Huntingtonin tautia ja muita liikehäiriösairauksia sairastavien ja heidän läheistensä elämänlaadun parantamiseksi. Parkinson-liittoon kuuluu 19 jäsenyhdistystä, joiden piirissä toimii 110 kerhoa. Alueellisten Parkinson-yhdistysten lisäksi liiton jäseniä ovat valtakunnalliset Suomen Dystonia- ja Huntington-yhdistykset. Jäseniä yhdistyksissä on noin 8000.

Järjestöassistentin työtehtäviin kuuluu mm. osallistuminen liiton markkinointitehtäviin, avustaminen erilaisten koulutustapahtumien järjestämisessä ja toteuttamisessa sekä yleishallinnollisten tehtävien toteuttaminen kuten sähköiset kyselyt, arkistointi ja muut avustavat tehtävät.

Työtehtävistä sovitaan tarkemmin riippuen hakijan koulutuksesta ja osaamisesta. Hakijalta edellytetään hyvää suomenkielen osaamista ja sujuvaa toimisto-ohjelmistojen käyttöä. Kokemus järjestötoiminnasta edesauttaa tehtävien hoitamisessa ja soveltuva koulutus katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme erityisesti oma-aloitteisuutta ja sitoutumista työtehtäviin. Saat monipuolista työkokemusta järjestötoiminnasta sekä mahdollisuuden kehittää työelämävalmiuksiasi.

Työn hoitaminen edellyttää ajoittaista matkustamista sekä valmiutta epäsäännöllisiin työaikoihin. Työaika on 38 tuntia viikossa ja koeaika 4 kuukautta. Toimipaikkana on liiton esteetön keskustoimisto Turussa Erityisosaamiskeskus Suvituulessa.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo lähetetään 15.6.2017 klo 15.00 mennessä otsikolla "Työhakemus" osoitteeseen info@parkinson.fi.
Lisätiedot toiminnanjohtaja Hanna Mattila, p. 040 5122 352 ma 5.6. klo 8.30–11.00 ja 8.6. klo 12.00–16.00.

       

 
 
Jaa artikkeli