Paikka auki Parkinson-liitossa nuorelle/osatyökykyiselle järjestöassistentille

Suomen Parkinson-liitto etsii järjestöassistenttia ajalle 1.9.2018–31.8.2019.

STEAn Paikka auki-rahoitusohjelman mukaan sinun tulee olla:

  • työtön

  • alle 29-vuotias, voit olla myös osatyökykyinen tai

  • yli 30-vuotias, osatyökykyinen

    Työtehtäviin kuuluu osallistuminen liiton järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan tukemiseen, avustaminen erilaisten tapahtumien järjestämisessä sekä yleishallinnolliset tehtävät kuten sähköiset kyselyt, arkistointi ja muut avustavat tehtävät.

Edellytämme sinulta hyvää suomenkielen- ja tietoteknisiä taitoja. Kokemus järjestötoiminnasta ja soveltuvasta koulutuksesta ovat eduksi tehtävien hoitamisessa. Arvostamme erityisesti oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja sitoutumista työtehtäviin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työkokemuksen järjestötoiminnasta ja mahdollisuuden kehittää omia työelämävalmiuksiasi. Lisäksi saat työsuhteesi ajaksi oman mentorin, joka avustaa jatkokoulutus- tai työpaikan etsimisessä.

Työn hoitaminen edellyttää jonkin verran matkustamista sekä valmiutta epäsäännöllisiin työaikoihin. Työaika on 37,5 tuntia viikossa, osatyökykyisellä sovitusti. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Toimipaikkana on liiton esteetön keskustoimisto Suvituulitalossa, Turun Hirvensalossa.

Suomen Parkinson-liitto ry on valtakunnallinen kansanterveys- ja vammaisjärjestö. Liitto tekee työtä liikehäiriösairauksia sairastavien, kuten Parkinsonin tautia, dystoniaa, Huntingtonin tautia ja heidän omaistensa elämänlaadun parantamiseksi. Liittoon kuuluu 22 yhdistystä ja 93 kerhoa. Parkinson-yhdistysten lisäksi liiton jäseniä ovat Suomen Dystonia- ja Huntington-yhdistykset. Jäseniä yhdistyksissä on noin 8000.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo lähetetään 6.8.2018 klo 15.00 mennessä osoitteeseen info@parkinson.fi ”järjestöassistentti”. Haastattelut järjestetään to 16.8. ja pe 17.8.

Lisätietoja antaa järjestösuunnittelija Milla Roos, p. 050 409 3365 ke 27.6. klo 9-13 ja ma 9.7. klo 9-16.

                                                                                       

 

Jaa artikkeli