Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Parkinsonliiton keilailun mestaruuskisat Kokkolassa

25.3.2021

Kilpailu on avoin kaikille Parkinsonliiton jäsenyhdistysten potilasjäsenille. Viimeinen ilmoittautumispäivä: 3.9.2021

Keilaajat valitaan mestaruuskilpailuihin alkukarsinnoilla, joiden tulosten perusteella 24 parhaan

pistemäärän saanutta kutsutaan Kokkolaan loppukilpailuun 28.9.2021 (8 naista ja 16 miestä).

Kutsu alkukarsintoihin, jotka pidetään 1.1. – 31.8.2021

Karsinta suoritetaan mahdollisuuksien mukaan esim. pelaajan lähialueen keilahallissa yllä

mainittuna ajankohtana. Keilaaja voi yrittää parantaa tulostaan useammankin kerran karsintajakson aikana, mutta vain paras pistemäärä (kolme peräkkäistä heittosarjaa ilman tasoituksia) ilmoitetaan liittoon joko sähköisesti tai postitse. Tuloksessa tulee olla keilahallin edustajan allekirjoitus. Alkukarsintatuloksen tulee olla perillä Parkinsonliitossa allekirjoittaneella viimeistään pe 3.9.2021.

Alkukarsintatulosten ilmoittamisen yhteydessä on mainittava seuraavat tiedot:

Pelaajan nimi, paikkakunta, yhdistyksen nimi, onko harrastelija vai rekisteröitynyt johonkin keilaseuraan ja seuran nimi.

Loppukilpailu Kokkolassa ti 28.9.2021 klo 12.00 alkaen

Pelitapa:

Keilataan henkilökohtainen neljä (4) sarjaa eurooppalaisella pelitavalla.Ennen kilpailun alkua jokaisella radalla kilpailijoilla on viisi (5) minuuttia aikaa harjoitusheittoihin avausradalla. Ensimmäisen sarjan jälkeen siirrytään seuraavalle radalle. Kilpailussa käytetään tasoituksia.

Naisille ja miehille on omat sarjat ja 2 hengen joukkuekilpailussa voi olla sekä naisia että miehiä ja joukkuetulokset lasketaan henkilökohtaisista tuloksista.

Henkilökohtaisissa sarjoissa palkitaan sarjojen kolme (3) parasta pytyin ja joukkuekilpailun (2 hengen sekajoukkueiden) 3 parhaan joukkueen jäsenet saavat kunniakirjat. Palkintojen jako on välittömästi kisojen tulosten valmistuttua.

Loppukilpailun osallistumismaksu on 25,00 euroa / henkilö, sisältäen ratamaksun, tulospalvelun sekä päätöskahvit palkintojen jaon yhteydessä.

Keilahallin kanssa samassa rakennuksessa VesiVeijari-uimahallissa on kahvila, Cafe Eden, josta voi ostaa päivän lounaan noutopöydästä klo 10.30–15.00.

Kilpailun järjestäjät:

Pohjois-Pohjanmaan Parkinson-yhdistys ry:n Kokkolan Parkinson kerho, Kokkolan Keilahalli ja Parkinsonliitto ry. Kilpailun johtaja: Leif Tuomisalo, Kokkolan Keilahalli

lisätietoja ja karsintatulosten lähetys:

Parkinsonliitto ry
Taina Piittisjärvi
PL 905, 20101 TURKU
p. 050 406 8328
taina.piittisjarvi@parkinson.fi sekä reetta.siltanen@parkinson.fi

Jaa

Asiasanat: