Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Pelaatko pöytätennistä ja sairastat Parkinsonin tautia?

10.6.2021

Berliinissä, Saksassa, järjestetään 8.-11.9.2021 Parkinsonin tautia sairastavien kansainvälinen pöytätennisturnaus. Turnaukseen etsitään osallistujia Suomesta.

Turnaus on avoin kaikille Parkinsonin tautia sairastaville, jotka harrastavat pöytätennistä tai ovat siitä kiinnostuneita.

Turnaus järjestetään toista kertaa. Osallistujia on jo yli 120 ja 25 maasta. Suomi ei ole vielä edustettuna, joten mukaan mahtuu ja pelaajia toivotaan myös täältä.

Osallistuminen käytännössä:

  • ilmoittautuminen suoraan järjestäjälle
  • osallistuja varaa ja maksaa matkat itse
  • asuminen maksetaan itse, mutta järjestäjältä voi kysellä apuja edullisen majoituksen löytämiseen
  • koronarokotukset tulee olla kunnossa

Turnaus järjestetään yhteistyössä kansainvälisen pöytätennisliiton kanssa (ITTF) ja YUVEDO-nimisen Berliinissä sijaitsevan säätiön kanssa. Pöytätenniksen hyödyistä parkinsonpotilaille tehdään myös tutkimusta, jossa on mukana University of Sports in Cologne ja University of Neurology in Kiel.

Ilmoittaudu mukaan

Kisaan rekisteröityminen ja lisätiedot järjestäjän kotisivuilta.
Katso myös Vimeo-videolta tunnelmia turnauksesta.

Huomioithan, että Parkinsonliitto ei ole mukana järjestämässä tilaisuutta. Emme siis pysty vastaamaan kysymyksiin, vaan lisätietoja antaa Julia Repke +49 (0)30 915 226 29
tai julia.repke@yuvedo.com

Jaa