Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Raahen Tietopäivä!

5.8.2021

Parkinsonliitto ja Neuroliitto ja järjestävät yhteistyössä Tietopäivän Raahessa. Tilaisuus on suunnattu sinulle, joka sairastat liikehäiriösairautta (Parkinsonin tauti, dystonia, Essentiaalinen vapina, Huntingtonin tauti, Parkinson+) sekä MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta. Myös läheiset ovat tervetulleita.

Lauantaina 25.9. klo 10–16. Tietopäivän aikana asiantuntijat johdattavat luentokeskusteluillaan tärkeiden asioiden äärelle. Asiantuntijoina mukana neuropsykologi ja psykoterapeutti. Tilaisuus on maksuton ja siellä tarjotaan lounas sekä iltapäiväkahvi /-tee.
Paikka: Langin Kauppahuone, Kirkkokatu 19, 92100 Raahe
Huom. Jos tarvitset päivittäisissä toiminnoissasi avustajaa, ota mukaan oma henkilökohtainen avustajasi.

Ohjelma
klo 10.00 Päivän aloitus | Neuroliiton sosionomi Timo Klaavu ja Parkinsonliiton järjestösuunnittelija Jukka Tauriainen
klo 10.30 Kognitiiviset haasteet ja uupumus (verkkoluento) | neuropsykologi Sanna Liuha
klo 12.00–13.00 Lounas
klo 13.00 Mielen hyvinvointi ja itsehoidon merkitys | psykoterapeutti Ulla Aho
klo 14.00–14.30 Kahvi
klo 14.30 Ajankohtaista sosiaaliturvaan liittyen | sosionomi Timo Klaavu
klo 15.30 Liittojen terveiset | järjestösuunnittelija Jukka Tauriainen
klo 15.50–16.00 Palautteet ja päivän päätös

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy 6.9.2021. Jos vahvistusviestiä ei näy saapuneissa viesteissä, tarkasta roskapostikansiosi. Ilmoittautuminen http://tapahtumat.neuroliitto.fi/tapahtumat/raahen-tietopaiva/
Lisätiedot
Timo Klaavu, Neuroliiton sosionomi
timo.klaavu@neuroliitto.fi
p. 040 542 5200

Tilaisuuden järjestäjänä Neuroliitto käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tilaisuuteen liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Neuroliitto ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Tästä pääset Neuroliiton tapahtumarekisterin tietosuojaselosteeseen. https://neuroliitto.fi/koulutus-tapahtumarekisterin-tietosuojaseloste/

Jaa