Olen Satu Matikainen, ja aloitin järjestöassistenttina 1.syyskuuta. Koulutukseltani olen medianomi (AMK), ja opinnoissani erikoistuin monimediajournalismiin. Näin ollen järjestöassistentin toimenkuva monipuolisine viestintätehtävineen tuntui luontevalta haasteelta, johon tarttua.

Odotan innolla pääseväni mukaan sekä printti- että verkkoviestinnän tekemiseen antaen näkyvyyttä liikehäiriösairauksille. Laadukas viestintä on olennainen osa järjestötoimintaa, sillä sen kautta pystytään edesauttamaan sitä, että ihmiset uskaltavat kohdata toisiaan omana itsenään ilman pelkoa leimaamisesta tai lokeroinnista. Olemme muutakin kuin pelkkiä diagnooseja. Olemme kaikki omalla persoonallisella tavallamme kauniita ihmisiä, ja jokaisella meistä on oma kiehtova polkumme.

Viestintä vetää minua puoleensa niin paljon, että työn lisäksi pidän sen läsnä harrastuksenakin. Olen jonkin aikaa ylläpitänyt omaan äitiyteeni ja perhe-elämääni painottuvaa Mediamamma-kanavaa verkossa. Toki tykkään myös rentoutua ilman näyttöpäätteitä vaikka musiikin parissa.

Tavataan viestintäkanavillamme,

Syysterkuin Satu

Jaa artikkeli