Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Tukea kivun hallintaan – itsehoidon mahdollisuudet dystoniassa

3.1.2022

Hei,
Sairastatko dystoniaa? Kuormittaako kipu elämääsi? Tule mukaan saamaan tietoa kivun itsehoidon mahdollisuuksista sekä jakamaan kokemuksia ja vaihtamaan ajatuksia muiden ryhmäläisten kanssa.

Kyseessä on kokonaisuus, joka sisältää yhteensä viisi vertaistukitapaamista. Jokaisessa tapaamisessa ohjaajat johdattelevat ensin päivän teeman pariin, jonka jälkeen on aikaa keskustelulle.

Milloin?

Ryhmä kokoontuu aina keskiviikkoisin klo 18:00 – 19:30.

• 9.2.2022
• 16.2.2022
• 23.2.2022
• 2.3.2022
• 9.3.2022

Missä?

Tapahtuma toteutetaan etänä, joten voit osallistua vertaistukiryhmään paikkakunnasta riippumatta. Ryhmä kokoontuu Teams-sovelluksen avulla. Suosittelemme osallistumista joko tietokoneella tai tabletilla, mutta toki älypuhelimella osallistuminen on myös mahdollista. Lisäksi tarvitset käyttöösi laitteen mikrofonin ja kaiuttimen sekä mielellään kameran. Sinun ei tarvitse ladata Teams-sovellusta laitteellesi, vaan riittää, kun klikkaat sähköpostiosoitteeseesi lähettämäämme osallistumislinkkiä.

Ilmoittautuminen

Koska kyseessä on keskusteleva vertaistukiryhmä, pidämme osallistujamäärän pienenä. Jotta mahdut mukaan, kannattaa siis ilmoittautua pikimmiten, mutta viimeistään sunnuntaihin 6.2.2022 mennessä. Ilmoitamme sinulle, mikäli ryhmä on jo täynnä. Lähetämme osallistujille linkin ryhmään viimeistään 6.2.2022 iltaan mennessä ja samalla sovimme yhteyksien testaamisesta vielä ennen varsinaista ryhmän ensimmäistä tapaamista.

Ilmoittautumiset:

reetta.rasanen@edu.turkuamk.fi
sari.halenius@edu.turkuamk.fi

Olemme sosionomiopiskelijoita Turun ammattikorkeakoulusta ja teemme opinnäytetyötämme aiheesta dystonia ja kivun itsehoito. Opinnäytetyön tilaajana toimii Parkinsonliitto. Voimme käyttää vertaistukiryhmästä saatuja tietoja hyödyksi opinnäytetyössämme, tietysti kunnioittaen jokaisen anonymiteettiä.

Tervetuloa mukaan!
Sari ja Reetta

Jaa