Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Vastaa kyselyyn digiosallisuudesta

5.1.2022

Koetko olevasi digitaalisesti osallinen yhteiskunnassamme? Jos olet Suomessa asuva aikuinen ja sinulla on kuulo-, liikunta- tai näkövamma, vastaa kyselyyn digiosallisuudesta. Pääset kyselyyn tästä linkistä: https://bit.ly/digiosallisuuskysely

Tutkimuksessa kartoitetaan Suomessa asuvien, täysi-ikäisten kuulo-, liikunta- ja näkövammaisten digitaalisen osallisuuden tilannetta yhteiskunnassamme sekä selvitetään muun muassa saavutettavuuteen liittyviä käytännön haasteita ja mahdollisuuksia. Kohderyhmältä kerätyn kyselyaineiston perusteella luodaan tilannekuva, jonka kautta yhteiskunnalliseen keskusteluun saadaan konkretiaa ja epäkohtiin voidaan puuttua muun muassa päätöksentekijöiden ja palveluntarjoajien toimesta.

Mikäli olet Suomessa asuva aikuinen, jolla on kuulo-, liikunta- ja/tai näkövamma, vastaa kyselyyn digiosallisuudesta ja vaikuta osaltasi tärkeään selvitystyöhön. Vastaamiseen menee noin 15 – 30 minuuttia riippuen vastaustarkkuudesta ja -laajuudesta. Kysely on avoinna 6.2.2022 asti – mahdollisesta jatkoajasta ilmoitetaan tässä.

Tutkimuksen toteuttaa tutkijatohtori Tuuli Keskinen Tampereen yliopistosta ja rahoittaa Jenny ja Antti Wihurin rahasto tekijälle ajalle 2021 – 2022 myönnetyillä apurahoilla.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä tutkimuksen tekijään sähköpostitse osoitteella
tuuli.keskinen@tuni.fi

Jaa