Olen Marjo Lehtinen ja aloitin 1.4.2020 suunnittelijana Parkinsonliiton Essi-hankkeessa (v.2020-2023), joka tarjoaa essentiaalista vapinaa sairastaville tietoa, voimavaroja ja vertaistukea. Hanke tekee läheistä yhteistyötä sairastavien ja terveydenhuollon kanssa.

Olen työskennellyt aiemmin mm. Omaishoitajaliitossa ja Suomen Punaisella Ristillä. Omaishoitajien jaksamisen tukeminen ja vapaaehtoistoiminnan kehittäminen ovat olleet keskeisiä teemoja työtehtävissäni. Olen kolmen ihanan kouluikäisen tyttären äiti. Koulutustaustani on Kasvatustieteiden maisteri.

Monenlaisia aallokkoja on mahtunut elämään vuosien varrella ja olen löytänyt hyviä työkaluja, jotka ovat mukana arjessa ja ylläpitävät sisäistä rauhaa ulkoisista olosuhteista huolimatta. Jooga, läsnäoloharjoitukset, NLP ja luonto ovat hyviä myös tällä hetkellä, kun elämme erikoista aikaa. Toivon voivani välittää saamaani hyvää eteenpäin työni kautta. Olen itse toiminut monissa vapaaehtoistehtävissä eri järjestöissä, vapaaehtoisena toimiminen tuo rikkautta elämään.

Olen innoissani ja kiitollinen saadessani työskennellä Essi-hankkeessa ja Parkinsonliiton mukavassa työyhteisössä. Essi-hankkeen kuulumisia voit seurata facebookissa: Marjo Essi Parkinsonliitto. Essentiaalista vapinaa sairastavilla on myös oma essentiaalinen vapina -facebook-ryhmä, johon kannattaa liittyä mikäli asia koskettaa. Toimipaikkani on Tampereen aluetoimisto, mutta tulen matkustelemaan eri puolilla Suomea työssäni.

Sisäistä rauhaa, iloa ja terveyttä kaikille!

Jaa artikkeli