Olen Tytti Svetloff ja aloitin 1.10. Varsinais-Suomen, Satakunnan, Ahvenanmaan maakuntien ja ruotsinkielisten alueiden järjestösuunnittelijana. Olen todella innoissani uudesta työstäni!

Järjestömaailma on minulle hyvin tuttu, sillä olen toiminut monessa opiskelijajärjestössä ja nuorten tukihenkilönä. Omasta kokemuksestani on varmasti hyötyä vapaaehtoistyön tukemisessa, sillä ymmärrän millaista tukea järjestöt, kerhot ja vapaaehtoiset voivat tarvita paikallistasolla.

Olen koulutukseltani valtiotieteiden maisteri ja tradenomi (AMK). Erikoistuin valtiotieteiden opinnoissani terveyteen ja sairauteen liittyviin teemoihin, joten koulutustaustani soveltuu erinomaisesti juuri Parkinsonliiton kaltaiseen kansanterveys- ja vammaisjärjestöön. Liikehäiriösairauksien kirjo on laaja, eikä ihmistä voi eikä pidä typistää minkään diagnoosin taakse. Olemme kaikki erilaisia, omia persooniamme ja yhtä arvokkaita. Haluan, että tämä ajatus näkyy työssäni järjestösuunnittelijana.

Yhdessä saamme lisättyä liikehäiriösairauksien tunnettuutta ja tehtyä näkyväksi niihin liittyviä palvelutarpeita yhteiskunnassa.

Kohdataan toisemme sellaisina kuin olemme, sillä yhdessä olemme enemmän!

 

Syysterveisin

Tytti

Jaa artikkeli