Pääset suoraan jäsenkyselyyn tästä
https://my.surveypal.com/spl-jasenkysely2017

Parkinson-liitto kehittää jatkuvasti toimintaansa. Vuosien 2017-18 kehitystyön painopisteenä on oma neuvonta- ja ohjauspalvelumme sekä muun sosiaali- ja terveydenhuollossa tehtävän neuvontatyön arviointi ja palautteen vieminen asianmukaisille tahoille.

Työmme tarvitseekin nyt palautettasi! Kerro meille, millaisia sosiaalipalveluja olet saanut, oletko päässyt sopeutumisvalmennuskuntoutukseen ja kuinka eri viranomaiset ja järjestöt ovat onnistuneet neuvontatyössään. Voit lomakkeessa antaa kehittämisideoitamyös Parkinson-liitolle!

Kysely sisältää lisäkysymyksiä läheisille. Toivommekin saavamme tietoa myös läheisten kokemuksesta. Jokainen vastaus on meille tärkeä. Vastaukset käsitellään anonyymisti siten, ettei antamiasi tietoja voida yhdistää sinuun.

Voit vastata kyselyyn myös netissä. Linkki kyselyyn löytyy osoitteesta https://my.surveypal.com/spl-jasenkysely2017

Parkinson-liitto arpoo yhteystietonsa 13.10.2017 mennessä perille toimitetussa lomakkeessa tai surveypal-kyselyssä yhteystietonsa jättäneiden kesken kolme kahden hengen Holiday Club Inn –lahjakorttia, jotka oikeuttavat yhden yön majoittumiseen aamiaisella sekä kylpylän ja kuntosalin käytön majoittumisen aikana. Arvonta suoritetaan 18.10. Voittaneille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Kiitos jo nyt antamastasi vastauksesta. Toivotamme aurinkoista alkavaa syksyä.

Ollaan yhteydessä!

toiminnanjohtaja Hanna Mattila
Suomen Parkinson-liitto ry
puh 040 5122 352
hanna.mattila@parkinson.fi

*Liikehäiriösairauksia ovat esimerkiksi Parkinsonin tauti, dystonia, Huntingtonin tauti, essentiaalinen vapina, harvinaiset parkinsonismit ja Lewyn kappale -tauti

 

Jaa artikkeli