Liikuntakortit - väline oman kunnon ylläpitämiseen ja seurantaan

Parkinsonliiton liikuntakorttiarvontaa jäsenten kesken jatketaan edelleen. Liikuntakortit tulee palauttaa vuoden loppuun mennessä Parkinsonliittoon liikuntatyöntekijälle. Arvonta suoritetaan tammikuun aikana. Liikuntakorttinsa palauttaneiden kesken arvotaan kolme 50 € arvoista S-liikkeen lahjakorttia.

Liikuntakorttiarvonnan yhteydessä valitaan myös vuoden liikuttaja yhdistys (yhdistys, jonka jäsenet ovat eniten liikkuneet/ täyttäneet liikuntakorttejaan ja lähettäneet ne arvontaan).
Merkittyjä liikkumiskuukausia tulee olla vähintään kaksi.
Jos liikkuminen ei onnistu yhtämittaisesti 30 min, voi suorituksen tehdä myös pienemmissä esim. 10 - 15 min jaksoissa saman päivän aikana. Liikuntakortissa on myös liikuntaneuvoja (liikuntapiirakka).

Jäsenlehden 1/2019 yhteydessä on irti leikattava liikuntakortti, johon voit kirjata liikuntasuorituksia. Kortin voi lähettää vuoden lopussa Parkinsonliittoon arvontaa varten.

Yhdistykset ja kerhot voivat tilata uusia liikuntakortteja osoitteesta tilaukset@likes.fi. Kortit ovat maksuttomia, ainoastaan postimaksu tulee maksettavaksi (esim. 1000 kpl = n. 20 €). Jos käytössä ei ole sähköpostia tai nettiä, kortteja voi tilata myös Parkinsonliitosta liikuntasuunnittelija Taina Piittisjärveltä p. 02 2740435 tai järjestösuunnittelijoilta.

Nyt myös Parkinsonliiton sähköinen liikuntakortti (pdf)  käyttöönne.

 

Jaa artikkeli