Parkinsonliiton neuvontapuhelin palvelee kaikkia liiton sairausryhmiin kuuluvia läheisineen.

 

Neuvontapuhelin: 0203 77667

(Mahdollisista aikataulumuutoksista tiedotetaan kotisivuilla ja liiton puhelinvaihteessa 02 2740 400.)

 

HOITAJAPÄIVYSTYS 

Hoitajien neuvontapuhelin päivystää: parillisten viikkojen torstaina klo 10–12 Hannele Hyppönen vastaa sairastuneiden ja heidän läheistensä kysymyksiin. Sairaanhoitaja Kaisa Ollikainen, päivystää parittomien viikkojen keskiviikkoina klo 16–18. Hoitajapäivystys 2020 marraskuun loppuun saakka.

 

LIIKUNTANEUVONTA

Kysy liikunnasta -neuvontapuhelin päivystää kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 9.30.–11.30. Neuvonta-ajat ke 2.9., perjantain 2.10., ke 11.11. ja ke 9.12.

Liikuntaneuvontapuhelin on tarkoitettu Parkinson-, dystonia- ja Huntington-jäsenistölle sekä ammattihenkilöstölle. Liikuntaneuvontaa antaa liikuntasuunnittelija, fysioterapeutti Taina Piittisjärvi. 

Vertaistukihenkilöt

Parkinsonliitto on kouluttanut vertaistukihenkilöitä Parkinsonin tautia sairastaville sekä dystoniaa sairastaville ja heidän omaisilleen. Jos siis kaipaat kuulevaa korvaa ja luotettavaa ihmistä, jonka kanssa keskustella sairaudesta ja sen kanssa elämisestä, ota rohkeasti yhteyttä osaaviin ja ymmärtäviin vertaistukihenkilöihin! yhteystiedot löytyvät tästä linkistä

Tukea Huntington-verkostosta

Huntingtonin tautia sairastavilla ja heidän läheisillään on mahdollisuus välittää toisilleen vertaistukea ja kokemustietoa sähköpostilla tai puhelimitse liittymällä Huntington-yhdistykseen tai Parkinsonliiton ylläpitämään vertaistukiverkostoon. Voit verkostoitua ilmoittamalla yhteystietosi järjestösuunnittelija Jukka Tauriaiselle, puh. 0400 856 004 tai jukka.tauriainen@parkinson.fi

Jaa artikkeli