Soittaessasi Parkinsonliiton neuvontapuhelimiin saat maksutonta neuvontaa (hoitaja, liikuntatyöntekijä) kaikissa sairautesi hoitoon, kuntoutukseen, sosiaaliturvaan ja elämäntilanteeseen liittyvissä asioissa.

 

Neuvontapuhelimeen voivat soittaa kaikkiin liiton sairausryhmiin kuuluvat läheisineen.
Hoitaja vastaa sairauteen liittyviin kysymyksiin.
Liikuntatyöntekijä ohjaa ja neuvoo liikuntaan liittyvissä asioissa, kaikissa sairausryhmissä.

Neuvontapuhelin: 0203 77667

(Mahdollisista aikataulumuutoksista tiedotetaan kotisivuilla ja liiton puhelinvaihteessa 02 2740 400.)

Hoitajan neuvontapuhelin päivystää joka torstai klo 10–12. 

Hannele Hyppönen vastaa sairastuneiden ja heidän läheistensä kysymyksiin.

Sjukvårdarens rådgivande telefon dejourerar varje torsdag kl. 10-12. Hannele Hyppönen svarar på insjuknades och anhörigas frågor. Också på svenska. (Om eventuella ändringar i tidtabellen informeras på hemsidorna och i förbundets telefonväxel 02 2740 400.) 

Kysy liikunnasta - neuvontapuhelin päivystää kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 10–12.

Taina Piittisjärvi neuvoo liikuntaan liittyvissä asioissa

Liikuntaneuvontapuhelin on tarkoitettu Parkinson-, Dystonia- ja Huntington jäsenistölle sekä ammattihenkilöstölle. Puhelinaikana pyritään ohjaamaan ja neuvomaan liikuntaan liittyvissä asioissa. Neuvontapuhelin palvelee keskiviikkoisin klo 10-12  syksyn soittoajat ovat vuonna 2019: 14.8., 4.9., 9.10., 13.11. ja 4.12.

Vertaistukihenkilöt

Parkinsonliiton koulutetut vertaistukihenkilöt Parkinsonin tautia sairastaville sekä dystoniaa sairastaville ja heidän omaisille. Jos siis kaipaat kuulevaa korvaa ja luotettavaa ihmistä, jonka kanssa keskustella sairaudesta ja sen kanssa elämisestä, ota rohkeasti yhteyttä osaaviin ja ymmärtäviin vertaistukihenkilöihin! yhteystiedot löytyvät tästä linkistä

Tukea Huntington-verkostosta

Huntingtonin tautia sairastavilla ja heidän läheisillään on mahdollisuus välittää toisilleen vertaistukea ja kokemustietoa sähköpostilla, puhelimitse tai kirjeitse liittymällä Huntington-yhdistykseen ja Parkinson-liiton ylläpitämään vertaistukiverkostoon. Voit verkostoitua ilmoittamalla yhteystietosi järjestösuunnittelija Jukka Tauriaiselle, puh. 0400 856 004 tai jukka.tauriainen@parkinson.fi

Jaa artikkeli