Kursseja, ensitietopäiviä, kuntoutusta ja lomia. Tarjontaa sairastuneille ja omaisille.

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!

Luonto ja voimavarat

Kenelle: Omatoimiset liikehäiriösairaat
Ajalla: 15.9.-17.9.2021

Kurssinro: 2321

Aika: 15.9, 16.9 ja 17.9.2021 klo 12-16
Etsitkö keinoja pitää itsestäsi huolta? Haluatko löytää iloa ja sisäistä kiireettömyyttä arkeesi? Tasapainoinen mieli ja hyvä fyysinen kunto auttavat sinua elämään pitkäaikaissairauden kanssa. Kurssilla opitaan tunnistamaan ja arvostamaan jo olemassa olevia voimavaroja ja mahdollisesti löytämään uusia sekä ottamaan ne käyttöön. Kurssin ohjelmaan sisältyy ryhmäkeskusteluja ja liikuntaa luonnon keskellä. (kurssilla voidaan kävellä yhtäjaksoisesti 3 km)

Kurssipäivinä tarjotaan kahvi ja suolainen pala.

Kurssi on tarkoitettu Parkinsonin tautia, essentiaalista vapinaa, dystoniaa tai muita harvinaisia neurologisia sairauksia sairastaville.Kurssit järjestetään yhteistyössä Neuroliiton kanssa, joten kurssille osallistuu myös MS-tautia ja muita harvinaisia neurologisia sairauksia sairastavia.

Kurssi on maksuton.

Täytä kurssihakemus omilla tiedoillasi. Hakemus ja ajantasainen sairauskertomuskopio tulee olla toimitettuna Parkinsonliittoon viimeiseen hakupäivään mennessä.
Voit myös tulostaa kurssihakemus-pdf ja täyttää sen käsin. Toimita kurssihakemus määräpäivään mennessä osoitteeseen Parkinsonliitto ry/Kuntoutus, PL 905, 20101 Turku.

Paikka: Kittilä Levi
Haku: 18.8.2021 mennessä

Hae kurssille
Jaa