Neuroneuvonta

Vastauksia sosiaaliturvaan, tukitoimiin, työelämään ja hakemuksiin liittyviin kysymyksiin saa valtakunnallisesta Neuroneuvonnasta puhelimitse tai sähköpostilla. Neuroneuvontaan tulleita kysymyksiä ja vastauksia niihin on koottu myös tänne.

Kysymyksiin vastaavat Neuroliiton sosionomit, jotka tarpeen mukaan hyödyntävät myös muiden ammattilaisten asiantuntemusta.

Neuroneuvonnasta voivat kysyä apua liikehäiriösairauksia sairastavien ja heidän läheistensä lisäksi myös aivoverenkierron häiriön kokeneet, kielellistä eritysvaikeutta, MS-tautia ja harvinaista neurologista sairautta sairastavat läheisineen.

Tarvittaessa Neuroneuvonta sopii myös täydentävänä palveluna kotikäyntejä pääkaupunkiseudulle ja vastaanottoaikoja Helsinkiin. Palvelu on maksuton. Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- ja paikallisverkkomaksu (mpm/pvm). Sairauden hoitoa koskevissa kysymyksissä tulee kääntyä terveydenhuollon ammattilaisten puoleen.

Neuroneuvonta
ma–pe klo 9–12
Puh. 040 528 7888
info@neuroneuvonta.fi

www.neuropiste.fi/neuroneuvonta
 

Neuroneuvomo-hanke on tukena työelämän muutosvaiheissa

Neuroneuvomo-hankkeessa (2017 – 2020) kehitetään työelämävalmennusta Varsinais-Suomessa. Hanke tarjoaa myös valtakunnallista työelämäneuvontaa Parkinsonliiton ja Aivovammaliiton kohderyhmille.

 Hanke kehittää uutta mallia, jolla tuetaan erityisesti kognitiivisten haasteiden kanssa kamppailevien työssä pysymistä, työhön palaamista tai työn löytämistä. Tulevaisuudessa mallia on tarkoitus hyödyntää valtakunnallisesti.

Tukitoimia sovelletaan yksilöllisesti sairastavan tilanne ja työtehtävät huomioiden. Mukana keskusteluissa ovat myös työnantaja ja työterveyshuolto. Täältä löydät lisätietoa.

Yhteystiedot:

Pia Saarenpää
hankevastaava, työelämävalmennus ja -neuvonta
Puh. 040 180 8141
pia.saarenpaa@neuroneuvonta.fi

Pirjo-Riitta Kataja
työelämävalmentaja
Puh. 040 518 8728
pirjo-riitta.kataja@neuroneuvonta.fi

Neuroneuvonta
Läntinen pitkäkatu 33,
20100 Turku
www.neuroneuvonta.fi

Jaa artikkeli