Neuroneuvonta

Vastauksia sosiaaliturvaan, tukitoimiin, työelämään ja hakemuksiin liittyviin kysymyksiin saa valtakunnallisesta Neuroneuvonnasta puhelimitse tai sähköpostilla. Neuroneuvontaan tulleita kysymyksiä ja vastauksia niihin on koottu myös tänne.

Kysymyksiin vastaavat Neuroliiton sosionomit, jotka tarpeen mukaan hyödyntävät myös muiden ammattilaisten asiantuntemusta.

Neuroneuvonnasta voivat kysyä apua liikehäiriösairauksia sairastavien ja heidän läheistensä lisäksi myös aivoverenkierron häiriön kokeneet, kielellistä eritysvaikeutta, MS-tautia ja harvinaista neurologista sairautta sairastavat läheisineen.

Tarvittaessa Neuroneuvonta sopii myös täydentävänä palveluna kotikäyntejä pääkaupunkiseudulle ja vastaanottoaikoja Helsinkiin. Palvelu on maksuton. Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- ja paikallisverkkomaksu (mpm/pvm). Sairauden hoitoa koskevissa kysymyksissä tulee kääntyä terveydenhuollon ammattilaisten puoleen. Neuroneuvonta tunnettiin aiemmin nimellä Norma-päivystys.

Neuroneuvonta
ma–pe klo 9–12
Puh. 040 528 7888
info@neuroneuvonta.fi

www.neuropiste.fi/neuroneuvonta
 

 

Uusi työhönvalmennuksen malli kehitteillä Varsinais-Suomessa

Neuroliiton ja Parkinsonliiton yhteinen Neuroneuvonta kehittää Varsinais-Suomessa uutta mallia, jolla tuetaan erityisesti kognitiivisten haasteiden kanssa kamppailevien työssä pysymistä, työhön palaamista tai työn löytämistä. Tulevaisuudessa mallia on tarkoitus hyödyntää valtakunnallisesti.

Tukitoimia sovelletaan yksilöllisesti sairastavan tilanne ja työtehtävät huomioiden. Mukana keskusteluissa ovat myös työnantaja ja työterveyshuolto. Täältä löydät lisätietoa.

Yhteystiedot:

Pia Saarenpää
hankevastaava
Puh. 040 180 8141
pia.saarenpaa@neuroneuvonta.fi

Päivi Saarinen
hanketyöntekijä
Puh. 040 518 8728
paivi.saarinen@neuroneuvonta.fi

Neuroneuvonta
Läntinen pitkäkatu 33,
20100 Turku
www.neuroneuvonta.fi

 

Jaa artikkeli