Neuroneuvonta

Vastauksia sosiaaliturvaan, tukitoimiin, työelämään ja hakemuksiin liittyviin kysymyksiin saa valtakunnallisesta Neuroneuvonnasta puhelimitse tai sähköpostilla. Neuroneuvontaan tulleita kysymyksiä ja vastauksia niihin on koottu myös tänne.

Kysymyksiin vastaavat Neuroliiton sosionomi Timo Klaavu ja sosiaalityöntekijä Hanna Pakarinen, jotka tarpeen mukaan hyödyntävät myös muiden ammattilaisten asiantuntemusta.

Neuroneuvonnasta voivat kysyä apua Parkisonin tautia ja muita liikehäiriösairauksia sairastavien ja heidän läheistensä lisäksi myös henkilöt, joilla on aivovamma, MS-tautia ja harvinaista neurologista sairautta sairastavat läheisineen sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset.

Tarvittaessa Neuroneuvonta sopii myös täydentävänä palveluna kotikäyntejä pääkaupunkiseudulle ja vastaanottoaikoja Helsinkiin. Lisäksi voi sopia etävastaanottoja verkon välityksellä. Palvelu on maksuton. Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- ja paikallisverkkomaksu (mpm/pvm). Sairauden hoitoa koskevissa kysymyksissä tulee kääntyä terveydenhuollon ammattilaisten puoleen.

Neuroneuvonta

sosionomi Timo Klaavu p. 040 542 5200 ja sosiaalityöntekijä Hanna Pakarinen p. 040 500 1657
Sähköpostilla kysymyksiä voi lähettää info@neuroneuvonta.fi  Kysymyksiin vastataan myös chatissa, jonka löydät Neuroliiton nettisivuilta.

https://neuroliitto.fi/tieto-tuki/neuvonta/neuroneuvonta/

Jaa artikkeli