30.09.2017
Viimeinen hakupäivä: 
18.08.2017

Kohderyhmä: Työelämässä mukana olevat dystoniaa ja MS-tautia sairastavat

Kurssinumero: 3317 Paikka ja aika: Suvituuli, Turku 30.9.–1.10., internet 5.10., 12.10., 19.10., 26.10., 2.11., 9.11. ja 23.11. klo 17.30−19.30

HUOM! Kurssi on osallistujille ilmainen, myös viikonlopputapaaminen sis. majoituksen, ruoat ja matkat

Haku päättyy: 18.8.

Kurssilla pyritään löytämään keinoja työkyvyn tukemiseen esimerkiksi työpaikan järjestelyillä ja itsehoidon keinoin. Vertaiskeskusteluissa mietitään mm. omia voimavaroja suhteessa työssä jaksamiseen sekä työpaikalla sairaudesta kertomista. Vertaistuesta voi saada myös positiivista voimaa työssä jaksamiseen.

Kurssi alkaa viikonlopputapaamisella, missä tutustutaan kurssin osallistujiin ja ohjaajiin, tarkennetaan verkkokurssitoiveita ja tavoitteita sekä harjoitellaan verkkokurssilla käytettävää etätekniikkaa. Tämän lisäksi kurssi sisältää seitsemän videoryhmätapaamista, joissa on mukana kurssiohjaaja ja erityisasiantuntija, kuten työllisyyden erityissuunnittelija, neurologi ja fysioterapeutti. Ryhmätapaamisten välissä valmistaudutaan seuraa­van kerran aiheeseen tekemällä välitehtäviä. Tehtävien tar­koitus on antaa eväitä aiheen käsittelyyn ja ryhmäkeskusteluihin.

Varmistathan, että käytettävissäsi on Chrome-selaimella varustettu tietokone, jossa on kamera sekä hyvin toimiva nettiyhteys. Laitteiden toimivuus varmistetaan viikonlopputapaamisessa ennen ensimmäistä verkkotapaamista.

Hakemus ja lisätietoja

Kursseille haetaan Parkinson-liiton hakulomakkeella. Liiton kotisivuilta www.parkinson.fi/kurssihakemus löytyy tulostettava hakulomake, jonka voi täyttää myös sähköisesti. Hakulomakkeita saa myös kuntoutus-ja aluetoimistoista. Hakemukseen liitetään kopio mielellään alle 6 kk vanhasta sairauskertomuksesta tai lääkärinlausunnosta. Hakulomakkeet toimitetaan Suomen Parkinson-liittoon viimeistään ennen kurssin viimeistä hakupäivää. Hakemus lähetetään osoitteella: Suomen Parkinson-liitto ry/kuntoutus PL 905, 20101 Turku

Kurssimainos

Annan mielelläni lisätietoja, ota yhteyttä!

Laura Jussila, Verkkosova-projektityöntekijä, fysioterapeutti

laura.jussila@parkinson.fi, p. 050 463 8278

Jaa artikkeli