20.02.2018
Viimeinen hakupäivä: 
19.01.2018

Kurssinumero 2818 Hyvän elämän eväät, Wilhelmsdal (entinen kirjasto), Ola Westmanin puistotie 1, 10210 Inkoo.

tiistaisin 20.2., 20.3., 17.4., 22.5. ja 19.6.2018 klo 15-18    

Omasta kehosta ja mielestä kannattaa pitää huolta. Kurssilla pohditaan mistä sinun terveelliset elämäntapasi rakentuvat; Liikutko riittävästi, syötkö terveellisesti ja nukutko hyvin? Myös mielekäs tekeminen ja osallistuminen ovat osa terveellistä elämäntapaa. Tule tekemään muiden kanssa pieniä päätöksiä arkesi valintoihin, joilla voit vaikuttaa elämänlaatuusi. Kurssin ohjelmaan sisältyy mm. ryhmäkeskusteluja, liikuntaa sekä kokeiluja hyvästä ja terveellisestä ravinnosta. Kurssille voivat hakea Parkinsonin tautia tai muuta liikehäiriösairautta sairastavat, joiden sairaus ei ole vaikea-asteinen. Työntekijöinä kurssilla toimivat kuntoutussuunnittelija ja fysioterapeutteja.

Kurssit järjestetään yhteistyössä Neuroliiton Avokuntoutus Aksonin kanssa, joten niille osallistuu myös MS-tautia tai muita harvinaista neurologista sairautta sairastavia. Yhteistyökurssit ovat osallistujille maksuttomia. Avomuotoisiin kursseihin ei sisälly majoitusta eikä niissä ole avustavaa henkilökuntaa.  Kursseille voivat hakea Parkinsonin tautia tai muuta liikehäiriösairautta sairastavat, joiden sairaus ei ole vaikea-asteinen. Kursseille valitaan 6 osallistujaa molempien liittojen hakijoista.

Kurssille haetaan liiton hakemuslomakkeella ja hakemus toimitetaan osoitteeseen:Suomen Parkinson-liitto ry/Kuntoutustoimisto, PL 905, 20101 Turku. (tai lähetetään sähköinen hakemus)
 Lisätietoja: Kuntoutuksen sihteeri Hannele Hyppönen,
 p. 02 2740 418 (ma–to klo 10–14), hannele.hypponen(at)parkinson.fi
 (Huom! Hakupäivä tarkoittaa viimeistä hakupäivää kyseiselle kurssille.)

Jaa artikkeli