23.10.2018
Viimeinen hakupäivä: 
21.09.2018

Paikka: Fysios,Munkkimäentie 17, Kirkkonummi

Aika: tiistaisin 23.10.–11.12. klo 17–19

Kohderyhmä: Parkinson tautia, dystoniaa, MS-tautia sekä muuta liikehäiriö-sairautta sairastavat

Kurssilla etsitään keinoja, joilla voi lisätä kehon ja mielen hyvinvointia, vahvistaa ja lisätä omia kuntoutumiskeinoja ja tarjotaan mahdollisuus vertaistukeen ryhmässä. Kurssi sisältää ammatillisesti ohjattuja ryhmäkeskusteluja, toiminnallista harjoittelua sekä rauhallisia ja helppoja kehon liikkuvuus-, lihasvoima- ja kehotietoisuusharjoitteita. Kurssilla tutustutaan myös pilates- ja syvävenyttelyharjoitteisiin. Kurssi on tarkoitettu Parkinsonin tautia, dystoniaa, MS-tautia tai muuta harvinaista neurologista sairautta sairastaville.

Kurssille osallistuminen edellyttää omatoimista liikkumista niin, että osallistuja pystyy kävelemään portaissa sekä siirtymään lattiatasoon ja nousemaan ylös ilman avustusta.

Kurssi on osallistujille maksuton. Ohjaajana toimii fysioterapeutti/hyvinvointivalmentaja Netta Turunen.

Lisätietoja kuntoutuksen sihteeri Hannele Hyppönen, (ma–to klo 10–14) 02 2740 418 hannele.hypponen@parkinson.fi

Kurssille haetaan liiton sähköisellä hakemuslomakkeella tai paperilomakkeella, jolloin hakemus toimitetaan alla olevaan osoitteeseen.(Huom! Hakupäivä tarkoittaa viimeistä hakupäivää kyseiselle kurssille.)

Kurssi on tarkoitettu Parkinsonin tautia, muuta liikehäiriösairautta sekä MS-tautia tai muuta harvinaista neurologista sairautta sairastaville. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Neuroliiton kanssa.

Jaa artikkeli