12.04.2019

Parkinsonliiton keilailun mestaruuskisat 2019 ja Etelä-Pohjanmaan Parkinson-yhdistys ry:n 25-vuotiskilpailut Seinäjoen keilahallissa Seinäjoella 12.4.2019
Kilpailu on avoin kaikille Parkinsonliiton potilasjäsenille
Keilaajat valitaan mestaruuskisoihin alkukarsinnoilla, joiden avulla valitaan 24 parhaan pistemäärän saanutta pelaajaa keilaamaan Seinäjoelle (8 naista, 16 miestä).

ALKUKARSINNAT 1.1–15.3.2019

Karsinta suoritetaan mahdollisuuksien mukaan esim. pelaajan lähialueen keilahallissa edellä mainittuna ajankohtana. Keilaaja voi yrittää tulosta useamman kerran karsintajakson aikana, mutta vain paras pistemäärä (kolme heittosarjaa, joissa ei vielä käytetä tasoituksia) ilmoitetaan liittoon, joko sähköisesti tai postitse. Muistathan laittaa yhteystietosi mukaan.

Pistemäärän/tulosteen (katso tiedote keilahalleille!) tulee olla perillä Parkinsonliitossa allekirjoittaneella viimeistään maanantaina 18.3.2019.  

FINAALI Perjantaina 12.4.2019, klo 12.00- alkaen.

Pelitapa on eurooppalainen (4 heittosarjaa): pelataan sarja samalla radalla ja vaihdetaan seuraavalle. Kilpailussa käytetään tasoituksia. Tämän vuoksi alkukarsinnan tuloslappuun tulee merkitä, onko harrastaja tai rekisteröity keilaaja. Naisille ja miehille on omat sarjat!
Palkintojen jako suoritetaan välittömästi kilpailujen jälkeen.
Osallistumismaksu on 25 € / hlö, sisältäen ratamaksun, tulospalvelun, saunan ja kahvin + pikku suolaisen palkintojen jaon yhteydessä.

Seinäjoen keilahalli on esteetön. Lounas- ja buffet ravintolassa ruokailu 8,90 €.

Kilpailun järjestäjä: Seinäjoen keilahalli, Etelä-Pohjanmaan Parkinson-yhdistys ry ja Parkinsonliitto ry
Kilpailunjohtaja: Pertti Suvisalmi, Seinäjoen keilahalli  

Ilmoittautumiset/lisätietoja:

Parkinsonliitto ry

Taina Piittisjärvi, liikuntasuunnittelija/fysioterapeutti,

Suvilinnantie 2, 20900 TURKU

puh. 050 406 8328

taina.piittisjarvi@parkinson.fi

Keilakisamainos pdf     Tiedote keilahalleille pdf

Jaa artikkeli