27.08.2019
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 
13.08.2019

Neuroneuvonta tarjoaa 27.8. Teemaluennon ”Musiikin mahdollisuudet neurologisessa kuntoutuksessa”

Luennolla akatemiatutkija, psykologian dosentti Teppo Särkämö esittelee kliinisen neuro-psykologian ja kognitiivisen neurotieteen tulokulmista, mitä nykytutkimuksen perusteella tiedetään musiikki- ja laulupohjaisen kuntoutuksen vaikuttavuudesta ja mekanismeista neurologisessa kuntoutuksessa.

Tunteiden kielenäkin usein pidetty musiikki on ihmisai-voille erittäin stimuloiva ja monipuolinen virike, jonka käsittely on vahvasti yhteydessä mm. kielen, emootioiden, motoriikan, sekä tarkkaavaisuuden ja muistin käsittelystä vastaaviin aivoverkostoihin.

Maksuton teemaluento on tarkoitettu sinulle, joka sairastat MS-tautia, harvinaista neurologista sairautta, Parkinsonin tautia tai jotakin liikehäiriösairautta tai jos sinulla on ollut aivoverenkiertohäiriö eli kuulut joko Neuroliiton, Parkinsonliiton tai Aivoliiton kohderyhmään. Myös läheiset ovat tervetulleita kuuntelemaan luentoa. Voit kuunnella luentoa paikanpäällä Helsingissä tai seurata luentoa omalta koneeltasi. Luennosta ei tehdä tallennetta

Aika: Tiistaina 27.8. klo 17.30–19.00. Paikka: Oma tietokone tai Kulttuuritalon kokoustila Kultsa, Sturenkatu 4, Helsinki

Ilmoittaudu mukaan ti 13.8. mennessä osoitteessa tapahtumat.neuroliitto.fi Valitse ilmoittautuessasi osallistutko luennolle Helsingissä vai verkossa. Verkkoluentoon ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tarkemmat ohjeet ja luentolinkki.

Lisätiedot Anna Hokkanen, sosionomi anna.hokkanen@neuroliitto.fi | p. 040 500 165

Mainos taphtumasta (pdf)

 

Jaa artikkeli