19.04.2021
Viimeinen hakupäivä: 
19.03.2021

Haluatko jakaa kokemuksia harjoittaen kädentaitojasi ja samalla keskustellen toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa? Kurssilla kohennetaan arjen voimavaroja tunnistamalla ja työstämällä tunteita ja toimintatapoja. Lisäksi ylläpidämme ja harjaannutamme kädentaitoja ja luovuutta. Kurssin ohjelmaan sisältyy ammatillisesti ohjattuja ryhmäkeskusteluja ja kädentaitoharjoitteita.

Kurssinro: 1121

Paikka: Kuusamo

Aika: 19.4., 20.4. ja 21.4. klo 12-16

Haku päättyy 19.3.

Kurssipäivinä tarjotaan kahvi ja suolainen pala.

Kurssi on tarkoitettu Parkinsonin tautia, MS-tautia, essentiaalista vapinaa, dystoniaa tai muita harvinaisia neurologisia sairauksia sairastaville. Kursseille voivat hakea Parkinsonin tautia tai muuta liikehäiriösairautta sairastavat, joiden sairaus ei ole vaikea-asteinen.

Avomuotoiset kurssi järjestetään yhteistyössä Neuroliiton kanssa, joten kurssille osallistuu myös MS-tautia ja muita harvinaisia neurologisia sairauksia sairastavia. Yhteistyökurssit ovat osallistujille maksuttomia. Avomuotoisiin kursseihin ei sisälly majoitusta eikä niissä ole avustavaa henkilökuntaa. 

 

Kurssihakemus toimitetaan osoitteeseen: Parkinsonliitto ry/Kuntoutus, PL 905, 20101 Turku tai lähetä sähköinen hakemus www.parkinson.fi/kurssihakemus.

Lisätietoa kursseista ja kursseille hakemisesta tästä linkistä ja vs.kuntoutussuunnittelija Miia Kivipuro ma–to klo 10–14  p. 02 2740 418 tai kurssi@parkinson.fi 

Jaa artikkeli