23.11.2020

Essentiaalista vapinaa sairastaville oma valtakunnallinen yhdistys – tule kuulolle tai keskustelemaan aiheesta ma 23.11. klo 18-19

Haluaisitko, että essentiaalista vapinaa sairastavat löytävät jatkossa vertaistuen pariin helposti ja ovat järjestäytyneet näkyvämmin? Oma yhdistys mahdollistaa vertaisten kohtaamisen ja tuen nykyistä paremmin.

Tule kuulolle verkkotapaamiseen, jossa pohdimme, miten mahdollisimman kevyesti voisimme perustaa oman yhdistyksen essentiaalista vapinaa sairastaville. Voit myös samalla pohtia, kiinnostaisiko sinua olla mukana mukavassa vapaaehtoisporukassa?

Parkinsonliiton järjestösuunnittelija Annukka Tuovinen kertoo yhdistykseen ja sen perustamiseen liittyvistä asioista. Suomen Dystonia-yhdistyksen puheenjohtaja Jukka Sillanpää esittelee, mitä etuja on siitä, että sairausryhmällä on oma yhdistys. Tapaamisen koollekutsujana toimii Essi-hanke.

Pitkään toimineen Parkinsonliiton tuki, ohjaus, neuvonta, palvelut ja kuntoutus ovat yhdistyksen taustatukena. Parkinsonliitto edustaa kaikkia liikehäiriösairauksia. Liiton alla on jo paikalliset Parkinsonyhdistykset sekä valtakunnalliset Dystonia- ja Huntington yhdistykset. Essentiaalista vapinaa sairastaville voisi olla oma yhdistyksensä. Yhtenä vaihtoehtona esitellään valtakunnallinen verkkoyhdistys, jossa tapaamiset voitaisiin järjestää etäyhteyksillä.

Verkkotapaaminen pidetään Teamssin kautta. Opastusta Teams-sovelluksen lataamiseen ja osallistumiseen annetaan, joten älä anna sen olla esteenä osallistumiselle. Lähetämme kutsun tapaamiseen ilmoittautuneille sähköpostitse. Verkkotapaamiseen osallistuminen ei sido vielä mihinkään.

Ilmoittautumiset tapaamiseen tästä linkistä: https://my.surveypal.com/yhdistys-essentiaalinen-vapina

 

 

Jaa artikkeli