08.02.2018
Viimeinen hakupäivä: 
15.12.2017

Kurssinumero: 2518

Kohderyhmä: Parkinsonin tautia sairastavat (dg alle 5v)

Paikka ja aika: verkossa pääosin torstaisin 8.2., 15.2., 22.2., 1.3., 8.3., 15.3., 21.3.(ke) ja 28.3. klo 12−14

Haku päättyy: 15.12.

Verkkokurssin tavoitteena on tukea Parkinsonin tautiin sopeutumisessa tarjoamalla tehtävien ja videoryhmäkeskustelujen avulla tietoa ja taitoa yhdessä asiantuntijoiden ja vertaisten kanssa.

Kurssi toteutetaan pelkästään verkossa. Kurssi sisältää kahdeksan videoryhmätapaamista, joissa käsitellään eri aiheita. Mukana on kurssiohjaaja ja erityisasiantuntija, kuten neurologi, psykologi tai fysioterapeutti. Kurssialustana toimivat verkkosivut, joissa on mm. aiheisiin liittyviä välitehtäviä sekä materiaaleja.

Varmistathan, että käytettävissäsi on Google Chrome-selaimella varustettu tietokone, jossa on kamera ja hyvin toimiva nettiyhteys sekä kuulokemikrofoni. Jokaisen osallistujan kanssa harjoitellaan kurssilla käytettävää tekniikkaa ja varmistetaan laitteiden toimivuus ennen ensimmäisen videotapaamisen alkamista.

Hakemus ja lisätietoja

Kursseille haetaan Parkinson-liiton hakulomakkeella. Liiton kotisivuilta www.parkinson.fi/kurssihakemus löytyy tulostettava hakulomake, jonka voi täyttää myös sähköisesti. Hakulomakkeita saa myös kuntoutus-ja aluetoimistoista. Hakemukseen liitetään kopio mielellään alle 6 kk vanhasta sairauskertomuksesta tai lääkärinlausunnosta. Hakulomakkeet toimitetaan Suomen Parkinson-liittoon viimeistään ennen kurssin viimeistä hakupäivää. Paperinen hakemus lähetetään osoitteella: Suomen Parkinson-liitto ry/kuntoutus PL 905, 20101 Turku

Annan mielelläni lisätietoja, ota yhteyttä!

Laura Jussila, Verkkosova-projektityöntekijä, fysioterapeutti

laura.jussila@parkinson.fi, p. 050 463 8278

Jaa artikkeli