Parkinsonliitto ajaa liikehäiriösairaiden ja heidän läheistensä etuja yhteiskunnassa ja tukee arjessa selviytymistä. Lahjoitusten ja tukien avulla mm.

- teemme oppaita jaettaviksi sairaaloihin
- tuotamme lääkäreiden ja muiden asiantuntijoiden laatimia artikkeleita Hermolla-lehteen
- ylläpidämme ilmaisia neuvontapalveluita
- koulutamme vapaaehtoistyöntekijöitä

 

Auttaa voi monella tavalla:

Jäsenyys

Paikallisyhdistyksemme jäseneksi liittymällä varmistat tiedonsaannin omasta tai läheisesti sairauden hoidosta ja vertaistoiminnan monista mahdollisuuksista samalla, kun tuet toimintaa.

Kannattajajäsenyys

Parkinsonliiton kannattajajäseneksi ovat tervetulleita yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt toimialasta riippumatta.

Lahjoitukset

Voit tukea Parkinsonliiton toimintaa lahjoittamalla, ohjaamalla onnittelurahan Parkinsonliitolle tai testamentilla. Lue lisää lahjoittamisesta

Kannatustuotteet

Parkinsonliiton työtä tuet myös osatessasi liiton tuotteita itsellesi tai lahjaksi. Liikehäiriösairauksien erikoislehden Hermolla lahjatilauksella voit ilahduttaa myös läheistä tai ystävääsi.   

Yritysyhteistyö

Teemme yritystyhteistyötä sääntöjemme määrittelemissä puitteissa. Yritysyhteistyön myötä saaduilla lisäresursseilla tuotamme toimintaa toimintaperiaatteeidemme mukaisesti. 

Voit perehtyä yritysyhteistyön periaatteisiimme tästä.

     
   
Parkinsonliitto tekee yhteistyötä yritysten Nordic Infucare ja Abbvie kanssa. GE Healthcare valmistaa diagnostisia merkkiaineita esimerkiksi Parkinsonin taudin diagnosointiin.    
   

 

 

 

Jaa artikkeli