Vertaistukea netissä: 

Parkkisten omaisten ryhmä on tarkoitettu Parkinsonin tautia sairastavien omaisille. Ryhmässä on tarkoitus puhua avoimesti ja luottamuksellisesti. Tarkoitus on, että tuemme toisiamme ja voimme jakaa kokemuksia ja puhua asioista. Lämpimästi tervetuloa, yhdessä jaksamme paremmin kuin yksin.

Ryhmä löytyy fb:n haulla ja siihen anotaan mukaan.

Parkinson läheiset -ryhmä on omaisten vertaistuki- ja inforyhmä, jossa kerrotaan Parkinsonin tautiin liittyvistä asioista ja ajankohtaisista tapahtumista. Alun perin Suomen Parkinson-liiton ja Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijoiden toimesta perustettua ryhmää ylläpitävät pilottivaiheen jälkeen omaiset. Ryhmään hyväksytään jäseneksi vain Parkinsonin tautia sairastavien läheisiä ja ryhmässä käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia.  Tervetuloa ryhmään Parkinson läheiset!  

Ryhmä löytyy fb:n haulla ja siihen anotaan mukaan.

Alkuvaiheen Parkinson omaiset on vertaistukiryhmä, jossa jaamme kokemuksia ja annamme tukea samassa elämäntilanteessa olevien omaisten kesken. Alun perin Suomen Parkinson-liiton ja Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijan opinnäytetyönä perustettua ryhmää ylläpitävät pilottivaiheen jälkeen omaiset. Ryhmään hyväksytään jäseneksi vain omaisia, joiden läheinen on sairastanut Parkinsonin tautia tai Parkinson plus tautia alle kolme vuotta. Käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia. Tervetuloa alkuvaiheen Parkinson-omaisten vertaistukiryhmään!

Infolehtinen-pdf

Ryhmä on salainen eli se ei löydy fb haulla, ryhmään liitytään lähettämällä jäsenpyyntö sähköpostilla APO.jasenpyynnot(at)gmail.com.

Omaisryhmien yhteyshenkilöt:

Savonlinna - Elsa Räisänen p. 044 255 7179.

Mikkeli - Pirkko Hytönen p.040 7077 459

Kuopio - Maija Kauhanen - p. 040 768 9839

Tampereen omaisten päiväryhmä  - Taina Pensasmaa t.pensasmaa(at)gmail.com

Tampereen omaisten iltaryhmä - Siiri Vilen siiri.vilen(at)pp1.inet.fi

Hämeenlinnan omaisryhmä  - Jouni Kotiranta joni.kotiranta(at)gmail.com

Etelä-Pohjanmaan omaisryhmä - Marit valkama maritvalkama(at)gmail.com

UPY:n omaisten ryhmä – Tuula Sarvas - tuula.sarvas(at)kolumbus.fi, p. 0503573396

Espoon Parkinson-kerhon omaisten ryhmä – Matti Tähkälä matti.tahkala(at)welho.com p. 09 801 8261

Keski-Uudenmaan Parkinson-kerhon vertaistukipiiri - Anja Roine anjaroine(at)gmail.com p. 040 8233 872

Päijät-Hämeen Parkinson-yhdistyksen läheisten keskustelupiiri -  Annikki Estola, ansku56(at)hotmail.com, p. +358 45 3230347

Turun omaisten ryhmä – Ulla-Maija Saarni,  ulla-maija.saarni(at)fimnet.fi, p. 040 7060 602

 

Jaa artikkeli